Програма за упатување KuCoin - Бонус до 20% за секоја нарачка

Програма за упатување KuCoin - Бонус до 20% за секоја нарачка
 • Период на промоција: Неограничено
 • Промоции: 20% бонус за упатување


Програма за бонус за упатување KuCoin


Поканете го вашиот пријател и добијте бонус за упатување!
 • Ќе добивате до 20% бонус за упатување секој пат кога вашиот пријател ќе заврши нарачка.
 • Бонусот за упатување ќе важи една година.
 • Лесно да го откупите вашиот бонус за упатување со еден клик!
Програма за упатување KuCoin - Бонус до 20% за секоја нарачка


Како да поканите пријатели

 1. Најавете се за да ја добиете вашата ексклузивна врска за покана и да ја споделите со вашите пријатели.
 2. Побарајте од вашиот пријател да се регистрира преку врската за покана и да заврши нарачка на KuCoin.
 3. Ќе го добивате бонусот за упатување секој пат кога вашиот пријател ќе заврши нарачка. Колку повеќе пријатели поканите, толку повеќе бонус ќе добиете!


Правила на Програмата за бонус за упатување

 1. Поканувачот ќе го добие соодветниот бонус за упатување од надоместокот за трансакцијата, секој пат кога поканетиот ќе ја заврши нарачката.
 2. Секое упатување ќе биде ефективно една година почнувајќи од првата завршена нарачка на вашиот пријател.
 3. Бонус за упатување = Износ на трансакцијата на поканетиот * Стапка на надоместок за трансакција * Стапка на бонус за упатување врз основа на нивото на поканетиот.
 4. Стапка на бонус за упатување на поканет од А-ниво: 20%
  Стапка на бонус за упатување на поканет од Б-ниво: 12%
  Стапка на бонус за упатување на поканет од Ц-ниво: 8%
 5. KuCoin ќе издава бонус за упатување на секои два часа.
 6. Бонус за упатување може да се зачува во вашиот паричник со еден едноставен клик.
Thank you for rating.