Programi i Referimit KuCoin - Bonus deri në 20% për çdo porosi

Programi i Referimit KuCoin - Bonus deri në 20% për çdo porosi
 • Periudha e promovimit: E pakufizuar
 • Promovimet: 20% bonus referimi


Programi i Bonusit të Referimit KuCoin


Ftoni mikun tuaj dhe merrni një bonus referimi!
 • Ju do të merrni deri në 20% bonus referimi sa herë që shoku juaj përfundon një porosi.
 • Bonusi i referimit do të jetë efektiv për një vit.
 • Lehtë për të shlyer bonusin tuaj të referimit me një klik!
Programi i Referimit KuCoin - Bonus deri në 20% për çdo porosi


Si të ftoni miqtë

 1. Identifikohuni për të marrë lidhjen tuaj ekskluzive të ftesës dhe ndajeni atë me miqtë tuaj.
 2. Kërkojini mikut tuaj të regjistrohet përmes lidhjes së ftesës dhe të plotësojë një porosi në KuCoin.
 3. Ju do të merrni bonusin e referimit sa herë që shoku juaj përfundon një porosi. Sa më shumë miq të ftoni, aq më shumë bonus do të merrni!


Rregullat e Programit të Bonusit të Referimit

 1. Ftuesi do të marrë bonusin përkatës të referimit nga tarifa e transaksionit, sa herë që i ftuari plotëson një porosi.
 2. Çdo referim do të jetë efektiv për një vit duke filluar nga porosia e parë e përfunduar e mikut tuaj.
 3. Bonusi i referimit = shuma e transaksionit të të ftuarit * Norma e tarifës së transaksionit * Norma e bonusit të referimit bazuar në nivelin e të ftuarit.
 4. Shkalla e bonusit të referimit për të ftuarit e nivelit A: 20%
  Norma e bonusit të referimit për të ftuarin e nivelit B: 12%
  Norma e bonusit të referimit për të ftuarin e nivelit C: 8%
 5. KuCoin do të lëshojë Bonusin e Referimit çdo dy orë.
 6. Bonusi i referimit mund të ruhet në portofolin tuaj me një klik të thjeshtë.
Thank you for rating.