KuCoin është një emër i njohur në industrinë e kriptove pasi arriti të vendoset si një dyqan i shquar me një ndalesë për të gjitha llojet e operacioneve të kriptove. E nisur në gusht 2017, shkëmbimi ka mbi 200 kriptovaluta, më shumë se 400 tregje dhe është rritur në një nga qendrat më të gjallë të kriptove në internet.

Ai ofron siguri në nivel banke, ndërfaqe të shkëlqyeshme, UX miqësore për fillestarët dhe një gamë të gjerë shërbimesh kripto: tregtimi i marzhit dhe të ardhmes, një shkëmbim i integruar P2P, aftësia për të blerë kripto duke përdorur një kartë krediti ose debiti, shërbime të shkëmbimit të menjëhershëm , aftësia për të fituar kripto me anë të huadhënies ose aksioneve nëpërmjet Pool-X të saj, mundësi për të marrë pjesë në ofertat e reja fillestare të shkëmbimit (IEO) përmes KuCoin Spotlight, disa nga tarifat më të ulëta në treg dhe shumë më tepër! Investitorët si KuCoin për shkak të tendencës së tij për të renditur kriptovalutat me kapital të vogël me potencial të jashtëzakonshëm pozitiv, një përzgjedhje të madhe monedhash, kriptomash më pak të njohura dhe stimuj bujarë për ndarjen e fitimeve - deri në 90% të tarifave të tregtimit kthehen në komunitetin KuCoin përmes argumentet e saj KuCoin Shares (KCS).

Informacion i përgjithshëm

 • Adresa e internetit: KuCoin
 • Kontakti i mbështetjes: Link
 • Vendndodhja kryesore: Seychelles
 • Vëllimi ditor: 15188 BTC
 • Aplikacioni celular i disponueshëm: Po
 • Është e decentralizuar: Jo
 • Kompania mëmë: Mek Global Limited
 • Llojet e transfertave: Kartë Krediti, Kartë Debiti, Transferim Kripto
 • Fiat e mbështetur: USD, EUR, GBP, AUD +
 • Çiftet e mbështetura: 456
 • Ka shenjë: SHKK
 • Tarifat: Shumë të ulëta

Pro

 • Tarifa të ulëta të tregtimit dhe tërheqjes
 • Shkëmbim miqësor për përdoruesit
 • Zgjedhje e madhe e altcoins
 • Mbështetje për klientët 24/7
 • Aftësia për të blerë kripto me fiat
 • Nuk ka kontrolle të detyruara KYC
 • Aftësia për të aksioneve dhe për të fituar rendimentet e kriptove

Kundër

 • Nuk ka çifte tregtare fiat
 • Asnjë depozitë bankare
 • Mund të duket e ndërlikuar për fillestarët

Pamjet e ekranit

Rishikimi i KuCoin
Rishikimi i KuCoin

Rishikimi i KuCoin Rishikimi i KuCoin Rishikimi i KuCoin Rishikimi i KuCoin Rishikimi i KuCoin

Rishikimi i KuCoin: Karakteristikat kryesore

KuCoin është rritur në një shkëmbim kryesor të kriptomonedhave që mund të mburret se i shërben secilit nga katër mbajtësit e kriptomonedhave në mbarë botën. Ajo ka zhvilluar një paketë mbresëlënëse shërbimesh kripto, duke përfshirë fiat onramp, shkëmbimin e tregtimit të të ardhmes dhe marzhit, shërbime të të ardhurave pasive si aksionet dhe huadhëniet, tregun peer-to-peer (P2P), platformën e lëshimit të IEO për financimin e kriptove, tregtimin jo-kujdestar. , edhe me shume.

Karakteristika të tjera të dukshme të KuCoin përfshijnë:

 • Blini dhe shisni 200 kriptovaluta me tarifa të ulëta në mbarë botën. Si një nga shkëmbimet kryesore të kriptomonedhave, KuCoin mbështet një shumëllojshmëri të gjerë të aseteve të kriptomonedhave. Përveç bonuseve dhe zbritjeve, ajo ngarkon një tarifë prej 0.1% për tregti dhe madje tarifa të vogla për tregtimin e së ardhmes.
 • Blini kripto me monedhat më të mira fiat , duke përfshirë USD, EUR, CNY, GBP, CAD, AUD dhe shumë të tjera. KuCoin ju lejon të blini kriptovaluta me fiat duke përdorur kartën e tij të tregtisë P2P fiat, kreditit ose debitit nëpërmjet Simplex, Banxa ose PayMIR, ose shërbimi i tij Fast Buy, i cili lehtëson blerjet IDR, VND dhe CNY të Bitcoin (BTC) ose Tether (USDT) .
 • Shërbimi i shkëlqyeshëm i mbështetjes së klientit që mund të kontaktohet 24/7 përmes faqes së tij të internetit, postës elektronike, sistemit të biletave dhe kanaleve të tjera.
 • Siguria e aktiveve në nivel banke. KuCoin përdor shumë masa sigurie, duke përfshirë kuletat e mikro-tërheqjes, enkriptimin me shumë shtresa të nivelit të industrisë, vërtetimin dinamik me shumë faktorë dhe departamente të dedikuara të kontrollit të brendshëm të rrezikut që mbikëqyrin operacionet e përditshme të të dhënave sipas standardeve strikte të sigurisë.
 • Tregtimi i të ardhmes dhe marzhit të KuCoin. Zgjatni ose shkurtoni kriptovalutat tuaja të preferuara me levën deri në 100 herë!
 • Fitoni kriptomonedhë. Shikoni bonusin e huazimit të kriptove, staking, soft staking dhe KuCoin Shares (KCS) të KuCoin se si mund t'i vini në punë kriptovalutat tuaja për të gjeneruar rendiment.
 • Platformë intuitive dhe miqësore për fillestarët. Dizajni i shkëlqyer dhe platforma e fuqishme tregtare e bëjnë tregtimin të lehtë dhe të këndshëm për të gjithë.
 • Tregti jo-kujdestare. Në rast se jeni të interesuar të rritni sigurinë tuaj të kriptove, KuCoin mbështet një aftësi për tregti jo-kujdestare direkt nga portofoli juaj privat, i cili lehtësohet nga Arwen .
Rishikimi i KuCoin
Shkurtimisht, KuCoin është një shkëmbim i shkëlqyer i kriptomonedhave për investitorët e kriptomonedhave. Mund të mburret me likuiditet relativisht të lartë, një numër të madh përdoruesish, një përzgjedhje të gjerë të aseteve dhe shërbimeve të mbështetura, si dhe tarifa të ulëta tregtimi. Për më tepër, ai nuk detyron kontrollet KYC për të gjithë përdoruesit e tij, gjë që mbetet një përfitim i vlefshëm për individët e ndërgjegjshëm për privatësinë.

Historia dhe Sfondi i KuCoin

Megjithëse bursa filloi të funksionojë në mesin e vitit 2017, ekipi i saj themelues ka eksperimentuar me teknologjinë blockchain që nga viti 2011. Arkitektura teknike e platformave u krijua në 2013, megjithatë u deshën vite lustrimi për ta bërë atë një përvojë të pandërprerë që KuCoin është sot.

Fondet për zhvillimin e KuCoin u mblodhën nëpërmjet një ICO, e cila zgjati nga 13 gusht 2017 deri më 1 shtator 2017. Gjatë asaj kohe, KuCoin lëshoi ​​argumentet e tij vendase KuCoin Shares (KCS), të cilat përdoren për të marrë oferta speciale, zbritje tregtare, dhe një pjesë e fitimeve nga këmbimi. Shitja e njerëzve ishte një sukses, pasi KuCoin mblodhi gati 20,000,000 USD në BTC (në atë kohë) për 100,000,000 KCS. Çmimi ICO për një KCS të vetme ishte 0.000055 BTC.

Sot, selia e kompanisë është në Seychelles. Kompania thuhet se punëson mbi 300 punonjës në mbarë botën.

2019 ishte një vit i përmirësimeve të rëndësishme për platformën KuCoin. Në shkurt, shkëmbimi ka përmirësuar ndërfaqen e tij në Platformën 2.0, gjë që i dha platformës një ndryshim në fytyrë që përdor sot. Përmirësimi përfshinte gjithashtu më shumë veçori të tilla si llojet e avancuara të porosive, API të reja dhe funksione të tjera.

Në qershor, KuCoin ka lançuar gjithashtu KuMEX, i cili tani është riemërtuar në KuCoin Futures. Më vonë gjatë vitit, bursa prezantoi gjithashtu tregtimin e saj të marzhit me levën deri në 10x.

KuCoin vazhdon të rrisë ekosistemin e tij në vitin 2020. Ndër njoftimet më të rëndësishme ishte nisja e Tregut të Tregtisë së Likuiditetit Pool-X, si dhe një zgjidhje shkëmbimi me një ndalesë KuCloud. Në shkurt, bursa filloi gjithashtu shërbimin e saj të shkëmbimit të menjëhershëm. Përveç kësaj, KuCoin ka rritur ndjeshëm numrin e monedhave fiat të mbështetura për blerjet e kriptove nëpërmjet "Blej Crypto" me një opsion karte bankare. Më 24 qershor 2020, KuCoin njoftoi se tregu i tij i kriptove P2P mbështet shitjet dhe blerjet përmes PayPal, si dhe metoda më të përshtatshme pagese fiat.
Rishikimi i KuCoin

Që sot, KuCoin ofron shërbime në shumicën e vendeve të botës, duke përfshirë Turqinë, Indinë, Japoninë, Kanadanë, Mbretërinë e Bashkuar, Singaporin dhe shumë të tjera.

Faqja e tregtimit është përkthyer në 17 gjuhë, duke përfshirë anglisht, rusisht, koreano-jugore, holandisht, portugalisht, kinezisht (e thjeshtuar dhe tradicionale), gjermanisht, frëngjisht, spanjisht, vietnamezisht, turqisht, italisht, malajisht, indonezisht, hindisht dhe tajlandez.

Verifikimi i llogarisë KuCoin

Më 1 nëntor 2018, KuCoin zbatoi verifikimin e njohjes së klientit tuaj (KYC) për të luftuar lehtësimin e luftës kundër kriminelëve dhe skemave të pastrimit të parave. Sidoqoftë, verifikimi i llogarisë në KuCoin është krejtësisht opsional, veçanërisht nëse jeni një tregtar me vëllim të vogël. Kjo do të thotë që ju nuk keni nevojë të verifikoni identitetin tuaj për të tregtuar, megjithatë, përdoruesit e verifikuar marrin përfitime të tilla si rritja e kufijve ditorë të tërheqjes ose rikuperimi i thjeshtuar i llogarisë në rast të një fjalëkalimi të humbur ose një pajisje vërtetimi me dy faktorë.

Në kohën e pikselit, KuCoin ka tre nivele verifikimi:

 • Llogaria e paverifikuar. Kërkon verifikim me email, ju lejon të tërhiqni deri në 2 BTC në 24 orë.
 • Llogari individuale e verifikuar. Kërkon që ju të paraqisni të dhënat tuaja të identitetit si ID ose pasaportë, si dhe vendin tuaj të banimit dhe rrit kufirin tuaj të tërheqjes në 100 BTC në 24 orë.
 • Llogari institucionale e verifikuar. Rrit kufirin tuaj të tërheqjes në 500 BTC në 24 orë.

Sipas KuCoin, përdoruesve u rekomandohet fuqimisht të përfundojnë verifikimin për të shmangur problemet në të ardhmen. Përveç kësaj, përdoruesit e verifikuar do të jenë në gjendje të marrin pjesë në tregtimin fiat-to-crypto sapo të bëhet i disponueshëm në platformë.
Rishikimi i KuCoin
Në qershor 2020, KuCoin njoftoi partneritetin e tij me kompaninë e analitikës dhe mbikëqyrjes së kriptove në zinxhir, Chainalysis , në mënyrë që të rrisë më tej përpjekjet e saj për pajtueshmëri.

Përmbledhje e tarifave të KuCoin

KuCoin ofron disa nga tarifat më të ulëta midis shkëmbimeve altcoin. Struktura e saj e tarifave është relativisht e drejtpërdrejtë dhe e lehtë për t'u kuptuar.

Së pari dhe më kryesorja janë tarifat e tregtimit spot KuCoin. Këtu, çdo marrëveshje i nënshtrohet tarifës fikse prej 0.1%. Kostot kanë tendencë të ulen bazuar në vëllimin tuaj të tregtimit 30-ditor ose zotërimet e KuCoin Shares (KCS), të cilat ju japin të drejtën për zbritjen shtesë të tarifës së tregtimit. Përveç kësaj, ju në rast përdorni argumentet KCS për të mbuluar disa nga tarifat tuaja tregtare me KCS Pay .

Niveli Min. Mbajtja e SHKK-së (30 ditë) Vëllimi tregtar 30-ditor në BTC Tarifa e prodhuesit/marrësit SHKK Paguan tarifat
LV 0 0 0.1%/0.1% 0,08%/0,08%
LV 1 1000 ≥50 0,09%/0,1% 0,072%/0,08%
LV 2 10,000 ≥200 0,07%/0,09% 0,056%/0,072%
LV 3 20,000 ≥500 0,05%/0,08% 0,04%/0,064%
LV 4 30,000 ≥ 1000 0.03%/0.07% 0,024%/0,056%
LV 5 40,000 ≥2000 0%/0.07% 0%/0.056%
LV 6 50,000 ≥4000 0%/0.06% 0%/0.048%
LV 7 60,000 ≥8000 0%/0.05% 0%/0.04%
LV 8 70,000 ≥15,000 -0,005%/0,045% -0,005%/0,036%
LV 9 80,000 ≥25,000 -0,005%/0,04% -0,005%/0,032%
LV 10 90,000 ≥40,000 -0,005%/0,035% -0,005%/0,028%
LV 11 100,000 ≥60,000 -0,005%/0,03% -0,005%/0,024%
LV 12 150,000 ≥80,000 -0,005%/0,025% -0,005%/0,02%

Përveç kësaj, bursa ka një program investitor institucional, pjesëmarrësit e të cilit mund të marrin zbritje të konsiderueshme të tarifave tregtare.

Ja se si tarifat e KuCoin krahasohen me shkëmbimet e tjera të njohura të altcoin:

Shkëmbim Çifte Altcoin Tarifat e tregtisë
Kucoin 400 0.1%
Binance 539 0.1%
HitBTC 773 0.07%
Bittrex 379 0.2%
Poloniex 92 0,125%/0,0937%

Kur bëhet fjalë për tregtimin e të ardhmes, KuCoin përdor strukturën e tarifës së mëposhtme:
Rishikimi i KuCoin

Tarifat e tregtimit të KuCoin Futures vijnë gjithashtu me volumin lundrues të tregtimit 30-ditor ose sistemin e zbritjes së nivelit të bazuar në zotërimet KuCoin Shares.

Niveli Min. Mbajtja e SHKK-së (30 ditë) Vëllimi tregtar 30-ditor në BTC Tarifa e prodhuesit/marrësit
LV 0 0 0,02%/0,06%
LV 1 1000 ≥100 0,015%/0,06%
LV 2 10,000 ≥400 0,01%/0,06%
LV 3 20,000 ≥ 1000 0,01%/0,05%
LV 4 30,000 ≥2000 0,01%/0,04%
LV 5 40,000 ≥3000 0%/0.04%
LV 6 50,000 ≥6000 0%/0.038%
LV 7 60,000 ≥12,000 0%/0.035%
LV 8 70,000 ≥20,000 -0,003%/0,032%
LV 9 80,000 ≥40,000 -0,006%/0,03%
LV 10 90,000 ≥80,000 -0,009%/0,03%
LV 11 100,000 ≥120,000 -0,012%/0,03%
LV 12 150,000 ≥160,000 -0,015%/0,03%

Kur bëhet fjalë për tarifat e financimit të së ardhmes, KuCoin Futures ka normën e huadhënies USD/USDT të rregullueshme, pasi ato përshtaten për normat relative të financimit dhe mund të jenë pozitive ose negative. Me këtë rregullim, hendeku i normës së huadhënies ndërmjet monedhës bazë dhe monedhës kuotuese të normës së financimit të përhershëm të së ardhmes do të zhvendoset nga 0.030% në 0%, që do të thotë se tarifa e financimit të të ardhmes së përhershme të KuCoin do të bëhet 0 gjatë periudhave normale. Financimi i KuCoin Futures ndodh çdo 8 orë në 04:00, 12:00 dhe 20:00 UTC.

E fundit, por jo më pak e rëndësishme, ka transaksione depozitimi dhe tërheqjeje. Depozitat janë pa pagesë, ndërsa tërheqjet kanë një kosto të vogël, e cila ndryshon për kriptomonedhë. NEO dhe GAS janë të lirë të tërhiqen nga KuCoin.

Monedha/Tarifa e tërheqjes KuCoin Binance HitBTC
Bitcoin (BTC) 0,0004 BTC 0,0004 BTC 0,0015 BTC
Ethereum (ETH) 0,004 ETH 0,003 ETH 0,0428 ETH
Litecoin (LTC) 0,001 LTC 0,001 LTC 0,053 LTC
Dash (DASH) 0,002 DASH 0,002 DASH 0,00781 DASH
Ripple (XRP) 0.1 XRP 0,25 XRP 6,38 XRP
EOS (EOS) 0.1 EOS 0.1 EOS 0.01 EOS
Tron (TRX) 1 TRX 1 TRX 150,5 TRX
Tether (USDT) (OMNI) 4,99 USDT 4,56 USDT 20 USDT
Tether (USDT) (ERC20) 0,99 USDT 1.12 USDT - USDT
Tether (USDT) (TRC20/EOS) 0,99 USDT Falas / - USDT --/- USDT
NEO (NEO) Falas Falas 1 NEO

Në shumicën e rasteve, tarifat e tërheqjes së KuCoin përputhen me ato të Binance, që dihet se është shkëmbimi më i ulët i tarifave. Për një tarifë të plotë të tërheqjes së KuCoin për secilën kriptomonedhë, vizitoni faqen e strukturës së tarifës së saj.

Më në fund, mund të dëshironi të blini kriptovaluta me fiat nëpërmjet KuCoin. Shkëmbimi mbështet disa mënyra për ta bërë këtë, duke përfshirë blerjen e drejtpërdrejtë me kartë bankare nëpërmjet integrimeve Simplex , Banxa ose PayMIR , tavolinës P2P dhe funksionit të blerjes së shpejtë. Tarifat për këto transaksione mund të ndryshojnë sipas mënyrës së zgjedhur të pagesës, por nuk duhet të kalojnë 5 - 7% në çdo ditë të caktuar. Për shembull, Simplex zakonisht tarifon 3.5% për blerje, ndërsa Baxa thuhet se tarifon 4 - 6% mbi shumën totale të transaksionit. Për blerjet në treg P2P, tarifat varen tërësisht nga mënyra e zgjedhur e pagesës dhe tarifat e procesorit, prandaj mbani parasysh kur pranoni ose postoni një reklamë.

Në përgjithësi, KuCoin është një nga shkëmbimet me tarifa më të ulëta për sa i përket tarifave të tregtimit. Mund të thuhet me siguri se konkurrenti më i madh i KuCoin është Binance, pasi të dy shkëmbimet kanë strategji të ngjashme konkurruese. Ata ngarkojnë tarifa pothuajse po aq të ulëta, megjithëse KuCoin Shares (KCS) ofrojnë disa avantazhe shtesë.
Rishikimi i KuCoin

Cilat janë aksionet e KuCoin (KCS)?

Siç u përmend më lart, Aksionet KuCoin (KCS) u përdorën për të financuar krijimin e bursës. Në total, 200,000,000 SHKK janë lëshuar dhe shpërndarë te themeluesit, investitorët privatë dhe investitorët e rregullt. Fondet e lëshuara në fazën e parë dhe të dytë i nënshtrohen periudhave të mbylljes katër (2 shtator 2021, për fazën e parë) dhe dyvjeçare (2 shtator 2019, për fazën e dytë).
Rishikimi i KuCoin

Mbajtësit e SHKK-së gëzojnë përfitimet e mëposhtme:

 • Merrni dividentë ditorë të kriptomonedhave, të cilat përbëjnë 50% të tarifave të grumbulluara të tregtimit.
 • Merrni një zbritje të tarifës së tregtimit (min. 1000 KCS për 1% zbritje; maksimumi 30,000 KCS për 30% zbritje). Sistemi merr një fotografi të përdoruesve që zotëron KCS çdo ditë në orën 00:00 (UTC +8) për të llogaritur normën e zbatueshme të skontimit.
 • Më shumë çifte tregtare, duke përfshirë BTC, ETH, LTC, USDT, XRP, NEO, EOS, CS, GO.
 • Përjetoni përfitimet dhe ofertat ekskluzive të mbajtësve të KCS.

Përdoruesit e KuCoin fitojnë një pjesë të fitimeve të shkëmbimit ditor duke vendosur KCS. Për shembull, nëse mbani 10,000 KCS dhe shkëmbimi mbledh 20 BTC në tarifat e tregtimit (0.1% e vëllimit ditor të tregtimit), do të merrni 0.001 BTC të konvertuar në KCS në ditë (20 * 50% * (10000/100000000)).

Një mënyrë tjetër për të fituar KCS është duke iu referuar miqve tuaj. Ju mund të bëni deri në 20% bonus referimi sa herë që shoku juaj përfundon një porosi. Ju mund të regjistroheni në bursë duke përdorur kodin tonë të referimit KuCoin: 2N1dNeQ .

Në total, deri në 90% e tarifave të tregtimit të KuCoin kthehen në komunitet:

Rishikimi i KuCoin

Dizajni dhe përdorshmëria e KuCoin

KuCoin është i drejtpërdrejtë dhe i lehtë për t'u përdorur edhe për fillestarët. Ka një plan urbanistik modern dhe të drejtpërdrejtë që shtrihet në të gjitha faqet dhe mundësohet nga një ndërfaqe e fuqishme API. Platforma e tregtimit përdor një motor të avancuar tregtar thelbësor që mund të trajtojë miliona transaksione për sekondë (TPS).
Rishikimi i KuCoin

Përveç kësaj, ju mund të kaloni midis ndërfaqeve të vjetra dhe të reja të shkëmbimit. Të dyja janë të përshtatshme në mënyrën e tyre, kështu që ju takon juve të vendosni nëse preferoni strukturën e vjetër apo të re të shkëmbimit.
Rishikimi i KuCoin

Tipari më i rëndësishëm i çdo shkëmbimi është tregtimi në vend. Këtu, KuCoin ju lejon të shkëmbeni mbi 200 argumente dhe kriptovaluta me tarifa mjaft të ulëta - çdo tregti do t'ju kushtojë 0.1% si marrës ose krijues.

Nëse dëshironi të bëni një tregti, duhet të shkoni te skeda "Tregjet" dhe të kërkoni për tregun që dëshironi të tregtoni. Hyrja në dritaren e tregtimit kërkon që ju të paraqisni një fjalëkalim tregtar, të cilin mund ta vendosni si një masë sigurie shtesë. Edhe pse mund të duket e ndërlikuar në fillim, shkëmbimi ka një plan urbanistik të pastër dhe të drejtpërdrejtë.
Rishikimi i KuCoin
Këtu keni dritaret e mëposhtme:

 1. Grafiku i çmimeve me mjete të avancuara grafiku për analiza teknike (TA) nga TradingView.
 2. Dritarja e vendosjes së porosive për blerje (jeshile) dhe shitje (e kuqe). Për momentin, KuCoin mbështet porositë Limit, Market, Stop Limit dhe Stop Market. Gjithashtu, ju mund të specifikoni karakteristika shtesë të porosisë si "Vetëm pas", "Fshehur" ose "Koha në fuqi" (Mirë deri në anulim, Mirë Deri në Kohë, Menjëherë ose Anuloni dhe Plotësoni ose Vrisni) sipas mjeteve dhe strategjisë suaj të tregtimit.
  Rishikimi i KuCoin

 3. Dritarja e tregjeve, e cila ju ndihmon të kaloni midis çifteve të ndryshme tregtare në sekonda. Tregjet me shenjën 10x janë gjithashtu të disponueshme në tregtimin e marzhit të KuCoin.
 4. Libri i porosive me të gjitha porositë aktuale të blerjes dhe shitjes.
 5. Dritarja e tregtimeve të fundit ku mund të zgjidhni të shihni tregjet më të fundit në treg ose thellësinë e tregut.
 6. Porositë tuaja të hapura, urdhrat e ndalimit, historia e porosive dhe historia e tregtimit.
 7. Paneli i lajmeve me lajmet më të fundit të KuCoin dhe tregut.

Megjithëse kjo ndërfaqe tregtare mund të jetë konfuze për fillestarët, tregtarët me përvojë duhet të gjejnë rrugën e tyre rreth shkëmbimit mjaft shpejt. Nga ana tjetër, investitorët e rinj mund ta kenë disi konfuze, pasi ndërfaqja e thjeshtë tregtare me vetëm disa opsione për të blerë ose shitur kripto, mungon.

Në përgjithësi, është e sigurt të thuhet se KuCoin është një shkëmbim i fuqishëm dhe miqësor për fillestarët. Për përdoruesit që preferojnë të tregtojnë në lëvizje, KuCoin ka një aplikacion të përshtatshëm celular të disponueshëm si në pajisjet mobile Android ashtu edhe në iOS .
Rishikimi i KuCoin

Tregtimi i KuCoin Futures për përdoruesit fillestarë dhe profesionistë

KuCoin lançoi platformën e saj Futures (e njohur më parë si KuMEX) në mesin e 2019. Ai i lejon përdoruesit të tregtojnë kontrata të margjinuara me Bitcoin (BTC) dhe Tether (USDT) me një levë deri në 100x. Do të thotë që ju mund të tregtoni kontrata me vlerë deri në 10,000 USD me vetëm 100 USD në llogarinë tuaj.

Ekzistojnë dy versione të KuCoin Futures - një i caktuar për fillestarët (versioni lite) dhe një i orientuar drejt tregtarëve më me përvojë (versioni pro).

Rishikimi i KuCoin

Ndërfaqja Lite ju lejon të tregtoni kontrata të së ardhmes BTC me margjina USDT (BTC) dhe Ethereum (ETH), si dhe kontrata të së ardhmes me BTC.

Ndërfaqja Pro është më e avancuar dhe ju lejon të kaloni midis kontratave të mëposhtme:

 • USDT-margjinuar : BTC e përhershme, ETH e përhershme
 • BTC-margjinuar : BTC e përhershme, BTC tremujore 0925 dhe BTC tremujore 1225
Rishikimi i KuCoin

KuCoin Futures llogarit çmimin bazë duke përdorur mesataren e ponderuar të çmimit nga shkëmbimet e tjera si Kraken , Coinbase Pro dhe Bitstamp .

Nëse jeni të interesuar të mësoni më shumë rreth KuCoin Futures, shikoni këto udhëzues kontratash fillestare dhe të përhershme.

Tregtimi i marzhit me levë deri në 10x

Rishikimi i KuCoin

Një tipar tjetër i lezetshëm i KuCoin është tregtimi i tyre i marzhit, i cili aktualisht ju lejon të zgjasni ose shkurtoni çifte tregu 36 USDT, BTC dhe ETH me një levë deri në 10x . Çiftet përfshijnë kriptovalutat kryesore si Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP, EOS, ATOM, Dash, Tron, Tezos, Cardano dhe të tjera.

Ndryshe nga KuCoin Futures, tregtimi i marzhit ndodh drejtpërdrejt në shkëmbim në vend, ku mund të zgjidhni tregjet e tregtimit të marzhit dhe të vendosni porositë e tregtimit të marzhit në bursë.

Tregtia e fiateve P2P

Rishikimi i KuCoin

Tregu KuCoin P2P është një tjetër shërbim i përshtatshëm i ofruar nga KuCoin. Këtu, ju mund të blini dhe të shisni kriptovaluta si USDT , BTC , ETH , PAX dhe CADH direkt tek dhe nga tregtarët e tjerë.

Tregu P2P mbështet mënyra të ndryshme pagese, duke përfshirë PayPal, transferta me tel, Interact dhe metoda të tjera të njohura pagese duke përdorur monedhat më të njohura fiat si USD , CNY , IDR , VND dhe CAD .

Për të tregtuar duke përdorur tavolinën KuCoin P2P, duhet të verifikoni llogarinë tuaj KuCoin.
Rishikimi i KuCoin

Shkëmbim i menjëhershëm i KuCoin

I krijuar në partneritet me HFT, shkëmbimi i menjëhershëm i KuCoin lehtëson shkëmbimet e menjëhershme kripto-në-kripto.

Aktualisht, shkëmbimi i menjëhershëm i KuCoin ju lejon të shkëmbeni Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) dhe XRP (XRP) për Tether (USDT) dhe Bitcoin (BTC).

Shërbimi i këmbimit kërkon kurset më të mira të këmbimit dhe aktualisht është pa pagesë .

Rishikimi i KuCoin

Funksioni i blerjes së shpejtë

Funksioni KuCoin Fast Buy i lejon tregtarët të blejnë dhe shesin BTC , USDT dhe kriptovaluta të tjera duke përdorur monedhat fiat IDR , VND dhe CNY . Është i shkëlqyeshëm për blerje të shpejta dhe të ulëta të kriptos duke përdorur metoda pagese si WeChat, Alipay, karta bankare dhe mënyra të tjera pagese fiat.
Rishikimi i KuCoin

KuCoin Fitim

KuCoin gjithashtu u ofron përdoruesve të tij një aftësi për të përdorur asetet e tyre dixhitale në një sërë programesh aksionesh dhe huadhëniesh. Kjo perfshin:

 • KuCoin Lend. Fitoni interes për asetet tuaja dixhitale duke i huazuar ato për financimin e llogarive të marzhit. Kreditë zgjasin ose për 7, 14 ose 28 ditë , dhe ju mund të fitoni deri në 12% normë interesi vjetore nga zotërimet tuaja. Për momentin, shërbimi i huadhënies pranon kriptomonedha USDT , BTC , ETH , EOS , LTC , XRP , ADA , ATOM , TRX , BCH , BSV , ETC , XTZ , DASH , ZEC dhe XLM .
  Rishikimi i KuCoin
 • Pishina-X. Pool-X është një grup minierash i provës së aksioneve (PoS) të gjeneratës së ardhshme - një shkëmbim i krijuar për të ofruar shërbime likuiditeti për argumentet e aksioneve. Kjo ju lejon të fitoni rendiment të lartë për kriptovalutat PoS si EOS , TOMO , ZIL , ATOM , KCS , XTZ , ZRX , IOST , TRX dhe shumë të tjera. Pool-X ushqehet nga Prova e Likuiditetit (POL), një kredi e decentralizuar me zero rezervime, e lëshuar në protokollin TRC-20 të TRON.
  Rishikimi i KuCoin
 • Aksion i butë . Si pjesë e Pool-X, aksioni i butë ju lejon të fitoni shpërblime për mbajtjen e monedhave dhe tokenave. Ju mund të merrni deri në 15% rendiment vjetor , me depozita minimale jashtëzakonisht të ulëta.

Platforma KuCoin Spotlight IEO

Përveç shërbimeve të tregtimit, aksioneve, shkëmbimit dhe shkëmbimit, KuCoin ka gjithashtu platformën e saj fillestare të ofertës së shkëmbimit (IEO), e njohur ndryshe si KuCoin Spotlight.
Rishikimi i KuCoin

Këtu, ju mund të investoni në projekte të reja të kriptove të nxehta të verifikuara dhe të mbështetura nga KuCoin. Launchpad tashmë ka financuar 7 IEO, përkatësisht Tokoin , Lukso , Coti , Chromia , MultiVAC , Bitbns dhe Trias .

Për të marrë pjesë në IEO-të e KuCoin, duhet të keni një llogari të verifikuar. Shumica e ofertave përdorin KuCoin Shares (KCS) si monedhën kryesore të shitjes me shumicë.

Tregti jo-kujdestare me Arwen

Rishikimi i KuCoin

KuCoin gjithashtu i lejon përdoruesit e tij të tregtojnë në bursë në një mënyrë jo kujdestarie, e cila është e shkëlqyeshme për tregtarët me mendje sigurie. Për të përdorur këtë veçori, duhet të shkarkoni dhe instaloni klientin Arwen , i cili është i disponueshëm për pajisjet me Windows , macOS dhe Linux .

Zgjidhje dhe ekosistemin e avancuar të teknologjisë KuCloud

Rishikimi i KuCoin

Siç mund ta keni vënë re, KuCoin është një ekosistem kriptosistemi gjithnjë në rritje me një grup shërbimesh në rritje. Përveç produkteve të përmendura më lart, KuCoin po zhvillon gjithashtu produktet e mëposhtme të monedhës dixhitale:

 • KuChain. Një blockchain i ardhshëm vendas i zhvilluar nga komuniteti KuCoin.
 • KuCloud. Një zgjidhje e avancuar teknologjike e markës së bardhë për këdo që është i interesuar të hapë shkëmbime spotesh dhe derivative me likuiditet të mjaftueshëm. Ai përbëhet nga dy shërbime - këmbimi spot XCoin dhe zgjidhja e platformës së tregtimit të derivateve XMEX .
 • Kratos. Një rrjet testues zyrtar për KuChain-in e ardhshëm .
 • Ekosistemi. Një infrastrukturë në rritje KuChain e mundësuar nga KCS dhe partnerë të ndryshëm KuCoin.

Në përgjithësi, KuCoin është një shkëmbim kryesor i kriptomonedhave që është i lehtë për t'u përdorur me një numër shërbimesh si për fillestarët ashtu edhe për investitorët me përvojë. Përveç tregtimit spot, ai ka iniciativa të shumta që tregojnë gatishmërinë e shkëmbimit për të inovuar dhe nxitur adoptimin e teknologjive kripto dhe blockchain.

Siguria e KuCoin

Që nga korriku 2020, nuk ka pasur asnjë incident të raportuar të hakerimit të KuCoin. Shkëmbimi sjell një përzierje bindëse të masave paraprake të sigurisë në të dy nivelet e sistemit dhe operacional. Nga ana e sistemit, shkëmbimi u ndërtua sipas standardeve të industrisë së financave, të cilat i japin asaj kriptim dhe siguri të të dhënave në nivel banke. Në nivel operacional, bursa punëson departamente të specializuara të kontrollit të rrezikut që zbatojnë rregulla strikte për përdorimin e të dhënave.
Rishikimi i KuCoin

Në prill 2020, shkëmbimi njoftoi një bashkëpunim strategjik me Onchain Custodian , një ofrues i shërbimit të kujdestarisë së kriptove me bazë në Singapor, i cili po kujdeset për asetet e kriptove të KuCoin. Përveç kësaj, fondet në paraburgim mbështeten nga Lockton , i cili është një nga ndërmjetësit më të mëdhenj të sigurimeve private.

Nga ana e përdoruesit, mund të maksimizoni sigurinë e llogarisë suaj KuCoin duke konfiguruar:

 • Autentifikimi me dy faktorë.
 • Pyetje të sigurisë.
 • Fraza e sigurisë kundër phishing.
 • Fraza e sigurisë së hyrjes.
 • Fjalëkalimi tregtar.
 • Verifikimi i telefonit.
 • Njoftimet me email.
 • Kufizoni IP-në e hyrjes (rekomandohet kur mbani të paktën 0.1 BTC).

Duke përdorur këto cilësime, mund të jeni të sigurt që fondet tuaja janë të sigurta. Megjithatë, një rekomandim standard është që të mos i mbani të gjitha fondet tuaja në bursë, pasi ato paraqesin një pikë shtesë dështimi. Në vend të kësaj, mbani vetëm atë që mund të përballoni të humbni në shkëmbime.

Në përgjithësi, shumica e përdoruesve pajtohen se KuCoin është një platformë e sigurt dhe e besueshme.

Mbështetja e klientit KuCoin

KuCoin ka një staf ndihmues për klientët gjatë gjithë kohës, i cili është i arritshëm përmes kanaleve të mëposhtme:

 • Qendra e Ndihmës KuCoin
 • Qendra e FAQ
 • Bisedë në vend
 • Mbështetje për aplikacionin celular

Përveç kësaj, ju mund të kontaktoni përdoruesit e tjerë të KuCoin, si dhe të bashkoheni në komunitetin e shkëmbimit përmes kanaleve të mëposhtme të mediave sociale:

 • Facebook (i disponueshëm në anglisht, vietnamez, rusisht, spanjisht, turqisht, italisht).
 • Telegram (i disponueshëm në anglisht, kinezisht, vietnamezisht, rusisht, spanjisht, turqisht, italisht).
 • Twitter (i disponueshëm në anglisht, vietnamez, rusisht, spanjisht, turqisht, italisht).
 • Reddit (e disponueshme në anglisht, vietnamez, rusisht, spanjisht, turqisht, italisht).
 • YouTube
 • E mesme
 • Instagram

Në përgjithësi, mbështetja e saj ndaj klientit përgjigjet shpejt dhe do t'ju ndihmojë me pyetjet tuaja maksimumi brenda pak orësh.

Depozitat dhe tërheqjet e KuCoin

KuCoin është një shkëmbim ekskluzivisht kripto-to-kripto, që do të thotë se nuk mund të depozitoni asnjë fiat, përveçse kur e blini atë drejtpërdrejt nëpërmjet integrimeve të palëve të treta (si SImplex ose Banxa). Ai nuk mbështet as çifte tregtare fiat dhe as depozita, por mbështet gjithnjë e më shumë metoda pagese fiat që janë të integruara në shërbimet e tij "Blej Crypto".
Rishikimi i KuCoin

KuCoin nuk ngarkon tarifa për depozitat dhe ka një tarifë fikse të ndryshme për tërheqjet. Kohët e përpunimit të transaksioneve zakonisht varen nga blockchain-i i aktivit, por ato ekzekutohen brenda një ore, kështu që tërheqjet zakonisht arrijnë kuletat e përdoruesve në 2-3 orë. Tërheqjet më të konsiderueshme përpunohen manualisht, kështu që përdoruesit që tërheqin shuma më të larta mund të duhet të presin 4-8 orë herë pas here.

Si të hapni një llogari KuCoin?

Klikoni mbi butonin "Shko në KuCoin Exchange" për të shkuar në faqen kryesore të KuCoin. Pasi atje, do të shihni një buton "Regjistrohu" në këndin e sipërm të majtë.
Rishikimi i KuCoin

Futni emailin ose numrin tuaj të telefonit dhe një fjalëkalim të fortë të përbërë nga shkronja të mëdha dhe të vogla dhe numra. Shtypni "Dërgo kodin" dhe kontrolloni emailin ose telefonin tuaj për një kod verifikimi, i cili duhet të futet gjithashtu më poshtë.

Më pas, kontrolloni shenjën që jeni dakord me kushtet e përdorimit të Kucoins, shtypni "Next", plotësoni captcha-n dhe jeni pothuajse gati. Gjëja e fundit që duhet të bëni është të konfirmoni adresën tuaj të emailit përmes lidhjes që ata dërgojnë në kutinë tuaj hyrëse.

Kodi i referimit të Cryptonews Kucoin është: 2N1dNeQ

Rishikimi i KuCoin

Kjo eshte! Pasi të jeni në bursë, mund të depozitoni disa nga fondet tuaja të kriptos ose të përdorni veçorinë "Bli Crypto" të KuCoin për të filluar tregtimin.

Pasi të kryeni llogarinë tuaj, mos harroni për mjetet e sigurisë së llogarisë së KuCoin: lini pak kohë për të konfiguruar vërtetimin me dy hapa , pyetjet e sigurisë dhe/ose frazat kundër phishing . Rekomandohet të vendosni të gjitha opsionet e disponueshme të sigurisë për mbrojtjen më të mirë të mundshme.

Siç mund ta shihni, asnjë verifikim KYC nuk kërkohet për të depozituar, vendosur tregti dhe tërhequr fonde. Kufizimi i vetëm është se nuk do të lejoheni të tërhiqni më shumë se 1 BTC në ditë.

Nëse keni nevojë për ndihmë të mëtejshme, kontaktoni tavolinën e ndihmës ose shihni seksionin FAQ të KuCoin ose kontaktoni tryezën e mbështetjes.

Rishikimi i KuCoin: Përfundim

KuCoin është një lojtar ambicioz dhe inovativ në hapësirën e kriptove. Shkëmbimi ka përjetuar rritje të konsiderueshme që nga fillimi i tij në 2017 dhe tani është ndër lojtarët kryesorë të industrisë për sa i përket sigurisë, besueshmërisë, cilësisë së shërbimit dhe veçorive. Si i tillë, shkëmbimi është më i përshtatshmi si për tregtarët e rinj ashtu edhe për ata me përvojë, të cilët dëshirojnë të ekspozohen ndaj tokenave dhe aseteve të kriptove me kapital më pak të njohur, por edhe më pak të njohur.

Përmbledhje

 • Adresa e internetit: KuCoin
 • Kontakti i mbështetjes: Link
 • Vendndodhja kryesore: Seychelles
 • Vëllimi ditor: 11877 BTC
 • Aplikacioni celular i disponueshëm: Po
 • Është e decentralizuar: Jo
 • Kompania mëmë: Mek Global Limited
 • Llojet e transfertave: Kartë Krediti, Kartë Debiti, Transferim Kripto
 • Fiat e mbështetur: USD, EUR, GBP, AUD +
 • Çiftet e mbështetura: 456
 • Ka shenjë: SHKK
 • Tarifat: Shumë të ulëta
Thank you for rating.