KuCoin Hap llogari - KuCoin Albania - KuCoin Shqipëria

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në KuCoin


Si të hapni një llogari në KuCoin

Si të hapni një llogari KuCoin【PC】

Futni kucoin.com , duhet të shihni një faqe të ngjashme me atë më poshtë. Klikoni në butonin " Regjistrohu " në këndin e sipërm të djathtë. Ne mbështesim përdoruesit për të regjistruar një llogari me një telefon celular ose adresë emaili.
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në KuCoin
1. Regjistrohuni me një adresë emaili

Fusni adresën tuaj të postës elektronike dhe klikoni butonin "Dërgo kodin". Prisni që kodi i verifikimit të emailit të dërgohet në kutinë tuaj postare dhe shkruani kodin e verifikimit që keni marrë. Më pas vendosni fjalëkalimin e hyrjes, lexoni dhe bini dakord me "Kushtet e përdorimit", klikoni butonin "Regjistrohu" për të përfunduar regjistrimin tuaj.
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në KuCoin
2. Regjistrohu me numrin e telefonit

Zgjidhni kodin e shtetit, futni numrin tuaj të telefonit dhe klikoni butonin "Dërgo kodin". Prisni që kodi i verifikimit SMS të dërgohet në telefonin tuaj dhe vendosni kodin e verifikimit që keni marrë. Vendosni fjalëkalimin tuaj të hyrjes, lexoni dhe bini dakord me "Kushtet e përdorimit", më pas klikoni "Regjistrohu" për të përfunduar regjistrimin tuaj.
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në KuCoin
Këshilla:
1. Nëse adresa juaj e emailit ose numri i telefonit është lidhur për një llogari në KuCoin, ajo nuk mund të regjistrohet shumëfishohet.

2. Përdoruesit nga Lista e shteteve të mbështetura nga regjistrimi i telefonit mund të regjistrojnë një llogari përmes telefonit celular. Nëse vendi juaj nuk është në listën e mbështetur, ju lutemi regjistroni një llogari me adresën tuaj të emailit.

3. Nëse jeni të ftuar të regjistroni një llogari KuCoin, ju lutemi kontrolloni nëse kodi i referimit është i plotësuar në ndërfaqen e vendosjes së fjalëkalimit apo jo. Nëse jo, lidhja e referimit mund të ketë skaduar. Ju lutemi futni manualisht kodin e referimit për t'u siguruar që marrëdhënia e referimit është vendosur me sukses.

Urime që keni përfunduar regjistrimin dhe jeni në gjendje të përdorni KuCoin tani.
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në KuCoin

Si të hapni një llogari KuCoin【APP】

Hapni aplikacionin KuCoin dhe trokitni lehtë mbi [Llogaria]. Ne mbështesim përdoruesit për të regjistruar një llogari me një telefon celular ose adresë emaili.
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në KuCoin
Prekni [Identifikohu].
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në KuCoin
Prekni [Regjistrohu].
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në KuCoin

1. Regjistrohuni me numrin e telefonit

Zgjidhni kodin e shtetit, futni numrin tuaj të telefonit dhe trokitni lehtë mbi butonin "Dërgo". Prisni që kodi i verifikimit SMS të dërgohet në telefonin tuaj dhe vendosni kodin e verifikimit që keni marrë. Më pas prekni "Next".
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në KuCoin
Vendosni fjalëkalimin tuaj të hyrjes, lexoni dhe pranoni "Kushtet e përdorimit". Më pas prekni "Regjistrohu" për të përfunduar regjistrimin tuaj.
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në KuCoin

2. Regjistrohuni me një adresë emaili

Fusni adresën tuaj të postës elektronike dhe klikoni butonin "Dërgo". Prisni që kodi i verifikimit të emailit të dërgohet në kutinë tuaj postare dhe shkruani kodin e verifikimit që keni marrë.
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në KuCoin
Vendosni fjalëkalimin tuaj të hyrjes, lexoni dhe pranoni "Kushtet e përdorimit". Më pas prekni "Regjistrohu" për të përfunduar regjistrimin tuaj.
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në KuCoin
Këshilla:
1. Nëse adresa juaj e emailit ose numri i telefonit është lidhur për një llogari në KuCoin, ajo nuk mund të regjistrohet shumëfishohet.

2. Përdoruesit nga Lista e shteteve të mbështetura nga regjistrimi i telefonit mund të regjistrojnë një llogari përmes telefonit celular. Nëse vendi juaj nuk është në listën e mbështetur, ju lutemi regjistroni një llogari me adresën tuaj të emailit.

3. Nëse jeni të ftuar të regjistroni një llogari KuCoin, ju lutemi kontrolloni nëse kodi i referimit është i plotësuar në ndërfaqen e vendosjes së fjalëkalimit apo jo. Nëse jo, lidhja e referimit mund të ketë skaduar. Ju lutemi futni manualisht kodin e referimit për t'u siguruar që marrëdhënia e referimit është vendosur me sukses.

Urime që keni përfunduar regjistrimin dhe jeni në gjendje të përdorni KuCoin tani.
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në KuCoin

Si të shkarkoni KuCoin APP?

1. Vizitoni kucoin.com dhe do të gjeni "Shkarko" në krye të djathtë të faqes, ose mund të vizitoni faqen tonë të shkarkimit.
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në KuCoin
Aplikacioni celular për iOS mund të shkarkohet në dyqanin e aplikacioneve iOS: https://apps.apple.com/us/app/kucoin-buy-bitcoin-crypto/id1378956601
Aplikacioni celular për Android mund të shkarkohet në dyqanin Google Play: https ://play.google.com/store/apps/details?id=com.kubi.kucoinhl=en

Bazuar në sistemin e funksionimit të telefonit tuaj celular, ju mund të zgjidhni " Shkarkim Android " ose " Shkarkim iOS ".

2. Shtypni "GET" për ta shkarkuar.
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në KuCoin
3. Shtypni "OPEN" për të nisur aplikacionin tuaj KuCoin për të filluar.
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në KuCoin
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në KuCoin

Si të identifikoheni në KuCoin


Si të identifikoheni në llogarinë KuCoin【PC】

Së pari, duhet të hyni në kucoin.com . Ju lutemi klikoni butonin "Identifikohu" në këndin e sipërm të djathtë të faqes së internetit.
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në KuCoin
Këtu ju ofrohen dy mënyra për të hyrë në llogarinë KuCoin:

1. Me Fjalëkalim

Shkruani adresën e emailit/numrin e telefonit dhe fjalëkalimin. Më pas, klikoni në butonin "Identifikohu".
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në KuCoin
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në KuCoin
2. Me kodin QR

hapni aplikacionin KuCoin dhe skanoni kodin QR për t'u identifikuar.
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në KuCoin
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në KuCoin

Shënime:
1. Nëse nuk ju kujtohet fjalëkalimi, ju lutemi klikoni "Keni harruar fjalëkalimin?" skedë;

2. Nëse hasni probleme të Google 2FA, ju lutemi klikoni çështjet e Google 2FA;

3. Nëse hasni probleme të telefonit celular, ju lutemi klikoni Çështjet e lidhjes së telefonit;

4. Nëse keni futur fjalëkalimin e gabuar pesë herë, llogaria juaj do të bllokohet për 2 orë.

Si të identifikoheni në llogarinë KuCoin【APP】

Hapni aplikacionin KuCoin që keni shkarkuar dhe trokitni lehtë mbi [Llogaria] në këndin e sipërm majtas.
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në KuCoin
Prekni [Identifikohu].
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në KuCoin
Hyni përmes numrit të telefonit
  1. Fut kodin e shtetit dhe numrin e telefonit.
  2. Futni fjalëkalimin.
  3. Prekni butonin "Identifikohu".
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në KuCoin
Tani mund të përdorni me sukses llogarinë tuaj KuCoin për të tregtuar.
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në KuCoin
Identifikohu me email
  1. Vendosni emailin dhe fjalëkalimin tuaj që keni specifikuar gjatë regjistrimit në faqen e hyrjes.
  2. Prekni "Identifikohu".
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në KuCoin
Tani mund të përdorni me sukses llogarinë tuaj KuCoin për të tregtuar.


Rivendos/Ka harruar fjalëkalimin e hyrjes

  • Ju lutemi referojuni [Opsioni 1] nëse dëshironi të përditësoni fjalëkalimin e hyrjes.
  • Ju lutemi referojuni [Opsioni 2] nëse keni harruar fjalëkalimin e hyrjes dhe nuk mund të identifikoheni.

Opsioni 1: Përditësoni një fjalëkalim të ri

Ju lutemi gjeni butonin "Ndrysho" të seksionit "Fjalëkalimi i hyrjes" në "Cilësimet e sigurisë":
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në KuCoin
Më pas, ju lutemi shkruani fjalëkalimin tuaj aktual, vendosni fjalëkalimin tuaj të ri dhe klikoni "Dërgo" për të përfunduar.
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në KuCoin
Opsioni 2: Keni harruar fjalëkalimin e hyrjes

Klikoni "Keni harruar fjalëkalimin?" në faqen e hyrjes. Më pas futni adresën tuaj të postës elektronike ose numrin e telefonit dhe klikoni butonin "Dërgo kodin". Ju lutemi kontrolloni në kutinë tuaj postare/telefonin tuaj për kodin e verifikimit të emailit. Klikoni "Dërgo" pasi të keni plotësuar kodin e verifikimit që keni marrë.
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në KuCoin
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në KuCoin

Ju lutemi vini re: Përpara se të vendosni adresën/telefonin e E-mail-it, ju lutemi sigurohuni që ajo është e regjistruar tashmë në KuCoin. Kodi i verifikimit me email/SMS është i vlefshëm për 10 minuta.

Tani mund të vendosni një fjalëkalim të ri identifikimi. Ju lutemi sigurohuni që fjalëkalimi të jetë mjaft i ndërlikuar dhe të ruhet siç duhet. Për të garantuar sigurinë e llogarisë, ju lutemi MOS përdorni të njëjtin fjalëkalim që keni përdorur diku tjetër.
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në KuCoin
Thank you for rating.